Ηλίας Μαμαλάκης: “Η τηλεόραση πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση, μια κρίση φτώχειας”

Ηλίας Μαμαλάκης

Απολαυστικός ο αγαπημένος μάγειρας

O Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε σήμερα (24/9) στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο αγαπημένος μάγειρας αναφέρθηκε στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» γυρνώντας δε στην πρώτη της τηλεοπτική παρουσία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει. Βγήκανε κάποιες εκπομπές οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου οι οποίες όμως, επειδή νόμιζαν ότι είναι σαν ταξιδιωτικό πολύ εύκολο, δεν πήγαν πολύ καλά».

Τα τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το MasterChef και το Top Chef, εκτελέστηκαν στις αρχές πάρα πολύ δυνατά. Ξαναέγινε μια προσπάθεια με το Top Chef από τον ΣΚΑΪ το οποίο όμως ήταν μέσα στη φτώχεια την καταραμένη, σε ένα δωμάτιο είχαν κλειστεί όλοι με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν είδαμε ούτε ένα γέλιο. Οπότε ξαναέμεινε μόνο το MasterChef. Πέρσι ήταν βαρετό όμως και ήξερες και τις ατάκες που θα ακούσεις» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηλίας Μαμαλάκης στην κάμερα της εκπομπής της δημόσιας τηλεόραση.

Όσο αφορά τώρα την επαναφορά του κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στην μικρή μας οθόνη, ο γνωστός μάγειρας ανέφερε τα εξής. «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως στο είδος τους. Παίρνουμε λοιπόν τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους… Μαζί τους και εγώ».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτoγραφίας: Facebook (Ηλίας Μαμαλάκης)