Ηλίας Γκότσης: «Με έχουν πει εκατό χιλιάδες φορές γλάστρα, κόντευα να ανθίσω»

Ηλίας Γκότσης

Τι είπε για το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την υποκριτική

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη γυναικεία κακοποίηση.

Ο γνωστός γυμναστής και influencer ρωτήθηκε για την εμπειρία που του άφησαν τα τηλεοπτικά πλατό, τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, καθώς και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να μπαίνει πιο επαγγελματικά στον χώρο της υποκριτικής ή της παρουσίασης.

«Με έχουν πει εκατό χιλιάδες φορές γλάστρα, κόντευα να ανθίσω. Καταλαβαίνω όμως ότι όταν μπεις στον χορό, θα χορέψεις, με τα καλά και τα κακά. Στο Survivor θα τα αξιολογήσω όλα και θα δω, αν μου γίνει πρόταση. Δεν θέλω να κάνω σενάρια, ούτε να έχω προσδοκίες, γιατί μετά έτσι αρχίζεις και ξενερώνεις και στεναχωριέσαι», δηλώνει αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Κάνω κάποια μαθήματα υποκριτικής. Αν είναι κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε, θα μου άρεσε, θα ήμουν ανοιχτός σε μία σχετική πρόταση», απαντά ο νικητής του Survivor 2017.

«Πάρα πολύ δύσκολο θεωρώ το να ξανακάτσω σε κάποιο πάνελ, γιατί ήταν κάτι που δεν ταίριαζε σε μένα, ήταν κάτι ξένο επάνω μου το σχολιαστικό κομμάτι. Στη ζωή μου δεν το ‘χω να ασχολούμαι τόσο με πράγματα της showbiz, οπότε ξαφνικά με ρωτούσαν και δεν ήξερα τίποτα», παραδέχεται στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Ηλίας Γκότσης.

Στο κλείσιμο ο Ηλίας Γκότσης παραδέχεται πως αποκάλυψε άθελά του μέσα από τα social media τον γάμο του καλού του φίλου και συμπαίκτη στο Survivor All Star, Γιώργου Πιλίδη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι αυτός ο νονός του παιδιού τους.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (ilias__gkotsis)