Χθες (20/11) το βράδυ παρακολουθήσαμε για ακόμη μια φορά τα ζευγάρια του J2US να ανεβαίνουν στην σκηνή και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές για να καταφέρουν να μείνουν στο τραγουδιστικό show που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Τα εναπομείναντα ζευγάρια του J2US λοιπόν, μαζί με την Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη που επέστρεψαν, ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Όπως κάθε φορά, λοιπόν, άλλοι τα κατάφεραν καλύτερα και άλλοι λιγότερο καλά, ενώ για ένα ζευγάρι αυτή ήταν και η τελευταία εμφάνιση στη σκηνή του J2US. Κάτι που βεβαίως το έμαθε στο κλείσιμο της βραδιάς μαζί με το τηλεοπτικό κοινό.
Τότε δηλαδή που ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου, Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκαλώντας μάλιστα έκπληξη σε πολλούς.
Και αυτό καθώς αυτή την εβδομάδα από το J2US αποχώρησαν η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.