Καλοκαίρι Yes: Χαμός στον “αέρα” για το έθιμο του αλωνίσματος στην Αρκαδία – «Μην μας κοροϊδεύετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι Yes έθιμο αλωνίσματος

Προσπάθησε να δικαιολογήσει την κακοποίηση ο δήμαρχος Γορτυνίας

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στον “αέρα” της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes”, εξαιτίας του βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο οποίο φαίνονται άλογα να μαστιγώνονται σε δημόσια θέα.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, μίλησε στον “αέρα” του Καλοκαίρι Yes για το επίμαχο ζήτημα, ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει κανενός είδους κακοποίηση. Ωστόσο, η συζήτηση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου.

«Άκουσα την εισαγωγή σας και δραματοποιείτε την κατάσταση, για «αλογάκια» και «ανθρώπους που μαστιγώνουν». Μη χρησιμοποιείτε λάθος ορολογίες. Δεν είναι «αλογάκια», είναι άλογα καλοστεκούμενα και πολύ περιποιημένα από τους ιδιοκτήτες τους», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Γορτυνίας.

«Είμαι γόνος αγροτικής οικογένειας, έχω χτυπήσει κι εγώ ζώα, με την έννοια ότι έχω αλωνίσει με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια τακτική. Μην παραποιείτε την αλήθεια, γιατί δεν έχετε τέτοια βιώματα», επισημαίνει αμέσως μετά στο Καλοκαίρι Yes ο κύριος Ευστάθιος Κούλης, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών.

Διαβάστε επίσης  Αράχωβα: Που στρέφονται οι έρευνες για τον βασανιστή του Ολιβερ - «Θα το πάω μέχρι τέλους», λέει ο ιδιοκτήτης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάνετε λάθος! Έχουμε κι εμείς χωριά, έχουμε κι εμείς πατεράδες και παππούδες που αλώνιζαν με άλογα!», απάντησε σε υψηλούς τόνους η Μαριάντα Πιερίδη, με τον δήμαρχο να επιμένει πως δεν υπάρχει κανενός είδους κακοποίηση.

Η κατάσταση εντάθηκε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει τον λόγο και να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον κύριο Ευστάθιο Κούλη.

«Είναι σαν να μου λες ότι μας κοροϊδεύεις μέσα στα μάτια μας, αδερφέ! Δεν τρώμε κουτόχορτο, μη μας κοροϊδεύεις!», είπε ο τραγουδιστής στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, με τον δήμαρχο Γορτυνίας να κλείνει το τηλέφωνο.