Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει για τον Τσιμιτσέλη

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του “Δύο σε 1” ήταν σήμερα (16/7) η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και την πιο άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει ζωντανά σε εκπομπή.

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού είπε στη συνέχεια: «Αυτό που δεν μου αρέσει στα ριάλιτι είναι ότι ουσιαστικά ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις “Β” πλευρές των ανθρώπων. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι “Β”, αλλά οι πλευρές που δείχνουν, προφανώς γιατί στρεσάρονται, έχουν ταπεινά κίνητρα, το “μαχαίρωμα” θεωρείται μαγκιά. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος».

Διαβάστε επίσης  Τάσος Ιορδανίδης για τη σειρά "Γη της Ελιάς": "Θα γίνει χαμός με αυτό που πάει να δημιουργηθεί"

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γερονικολού πρόσθεσε: «Προσδιοριζόμαστε από αυτά που λέμε και κάνουμε. Κι εγώ σαν συνεντευξιαζόμενη, δεν θα σου πω ποτέ “μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση”. Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν εσύ κάνεις μια άβολη ερώτηση που θεωρείται εκτός ορίων, εσύ κρίνεσαι».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (katerina_geronikolou)