Κόκκινο ποτάμι : Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Δύο νέοι ήρωες εμφανίζονται και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο!

Δύο νέοι ήρωες εμφανίζονται και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο!

Στο επεισόδιο της Κυριακής 13 Οκτωβρίου δύο νέοι ήρωες εμφανίζονται στο Κόκκινο Ποτάμι, τη νέα σειρά υπερπαραγωγή του Open – και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Η πρεμιέρα της σειράς ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια αναμένεται πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

Η συγκλονιστική ιστορία που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Δείτε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου :

Όλη η Αμισός, υποδέχεται τον Μίλτο και τον Μακεδονομάχο Θέμη. Στη σκιά του φανατικού Οσμάν, ο Παυλίδης στήνει πανηγύρι για τους γιους του. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Ευγενία, είναι ευτυχείς με την προοπτική του γάμου του Μίλτου με την Ιφιγένεια. Ο Θέμης ξαναβρίσκει την αρραβωνιαστικιά του, τη Βασιλική. Στην Κωνσταντινούπολη, καταφτάνει από το Παρίσι ο Βασίλι Ζαχάρωφ. Φίλος του Νικολαΐδη, τραπεζίτης και έμπορος όπλων. Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος έχει πάρει το καράβι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη και την αγκαλιά της Ιφιγένειας.

Πηγή : ethnos.gr