Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν στους διαδρόμους»

Λάκης Γαβαλάς

Τι είπε για τους συγκρατούμενούς του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ελεος” βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μοδας Λάκης Γαβαλάς.

Εκεί, ο Λάκης Γαβαλάς, αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στην φυλακή.

«Τους 3 πρώτους μήνες αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί με κορόιδευαν και με περιπαίζανε όλοι. Κάποιοι κρατούμενοι μου έλεγαν: ρε παιδί μου εσύ θα καθίσεις εδώ όλο το 18μηνο, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις», είπε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Έμεινα στη ΓΑΔΑ 35 μέρες, γιατί δεν ήξεραν πού να με βάλουν. Δεν ήταν αστείο. Βέβαια. Έχουν περάσει από μέσα τραγουδιστές, σαΐνια της νύχτας. Έμαθα τι είναι η τζιβάνα, η χαρμάνα, τα έμαθα όλα», συμπλήρωσε.

«Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, ο οποίος ήταν πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Μπαίνω και δεν ήξερα… Φώναζε μέσα: παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά. Λέω “Λάκη σκάσε μη μιλάς”. Αν πήγαινα σε επίδειξη στην Κοζάνη δεν θα φώναζαν με την ντουντούκα; Ε λέω, σκάσε και μη μιλάς», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Να μην τα χάσω, μπορεί να τσακωνόμουν και δεν ξέρεις τι γίνεται… Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, για να τους προστατεύσουν επειδή ήταν πιο μικρή.

Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο διάφορα… είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν στον διάδρομο για να τους βγάλουν έξω. Μετά απέκτησα οικειότητα, έκανα την “εκπομπή” μου κι εγώ», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Εύχομαι ούτε εχθρός μου να μην βρεθεί σε τέτοια θέση. Ο άνθρωπος έχει πολλές αντοχές που δεν τις ξέρει ούτε ο ίδιος», είπε ο σχεδιαστής.

Πηγή φωτό: Instagram (lakis.gavalas)