Λιάγκας σε Τσίπρα: «Πήρες την λαμπερή Τσαπανίδου και την έκανες σαν περιφερειακό κανάλι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια δωρεάν, όπως είπε ο ίδιος, συμβουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε σήμερα (17/1) ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με την εικόνα της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για την εικόνα που παρουσιάζει η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από το στούντιο της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια όμορφη γυναίκα και παίζει και αυτό ρόλο, μην ποινικοποιούμε την ομορφιά. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα. Πήραν έναν άνθρωπο, ο κόσμος είχε συνηθίσει να την βλέπει καλοβαμμένη και καλοφωτισμένη σε ένα δελτίο ειδήσεων.

Την βάλατε τώρα εκεί σε ένα πλατό, στούντιο ιδιότυπο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις. Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη, γυαλίζει. Άρα, λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη, την οποία αυτή αγοράσατε, με την εικόνα τώρα που βγαίνει η Πόπη και κάνει ανακοινώσεις, είναι υποδεέστερη η τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακό σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τσάμπα συμβουλή του Λιάγκα.

Με αγάπη το είπα, η εικόνα δεν είναι καλή Αλέξη. Πήρες την λαμπερή Πόπη και την έκανες σαν να είναι σε περιφερειακό κανάλι. Αυτές είναι δωρεάν οι συμβουλές».

Διαβάστε επίσης  Τσίπρας: "Πάμε να δώσουμε μια μάχη με στόχο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς" (ΦΩΤΟ)