Μαρία Ηλιάκη: Τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα εμφανίστηκε σήμερα (4/7) η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

Οι δυο τους συζήτησαν για πολλά και βέβαια, από την κουβέντα τους δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και άνοιξε το θέμα. «Δεν το έχω πει», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη. «Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει», παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τις επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή…».

Διαβάστε επίσης  Απολογήθηκε η παρουσιάστρια του BBC που ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον "αέρα"

«Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ».

Πηγή: zappit.gr