Μάριος Ιορδάνου: “Τρομακτικό δεν είναι να πεθαίνεις, αλλά να μην ζεις”

Ιορδάνου

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου μίλησε σήμερα (13/11) στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και στον Βαγγέλη Καράλη.

Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Ιορδάνου αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πιστεύει στις θρησκείες αλλά στη δύναμη του ανθρώπου.

«Δεν πιστεύω σε celebrities, έκανα απλά τη δουλειά μου, με ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον χώρο γνώρισα και ιερά τέρατα και τέρατα. Τα τέρατα τα έκανα στην άκρη. Ήταν συμπεριφορές κατάχρησης εξουσίας» ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου.

«Δεν πιστεύω σε θρησκείες, ιδεολογίες, πολιτικές,. Θέλω να είμαι αδέσμευτος, ανεξάρτητος άνθρωπος, θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το τώρα με την Σοφία. Τι με ενώνει με τη Σοφία; Την επιλέγω κάθε μέρα όχι μόνο μία φορά με τον γάμο, που είναι μία βλακεία και δεν πιστεύω. Παντρεύτηκα για τυπικούς λόγους, λόγους ασφάλισης. Έχω έναν όμορφο άνθρωπο, που μου προσφέρει τα πάντα. Βρίσκεις την ευτυχία όταν παύεις να την αναζητάς. Κι αύριο να πεθάνω δεν με νοιάζει γιατί έχω γνωρίσει τον άνθρωπό μου» συνέχισε.

Διαβάστε επίσης  Νικήτας Τσακίρογλου: "Το δικό μου θαύμα είναι η κόρη μου, η Λήδα μου"

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είπε: «Δεν κάνω προσευχές, δεν αναζητώ τη βοήθεια έξω από εμένα. Αναζητώ τη βοήθεια μέσα μόνο. Είμαι πάρα πολύ δυνατός και εν πάση περιπτώσει και να «φύγω» δεν έγινε τίποτα. Τι να φοβηθώ; Ποιον θάνατο; Τρομακτικό δεν είναι να πεθαίνεις, αλλά να μην ζεις».