Ναυάγιο: Τι συμβαίνει με τη γυναίκα του Ιπποκράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναυάγιο σειρά στο Mega

Ερχονται ανατρεπτικές εξελίξεις

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο”, που έχει ήδη αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό στο MEGA.

Η επόμενη ημέρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή όλων των εμπλεκόμενων ηρώων, αφού μαζί με όσα ανασύρθηκαν από τη βύθιση του πλοίου ήρθαν στην επιφάνεια πολλά ένοχα μυστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, ένα από αυτά τα μυστικά αφορά τον Ιπποκράτη, ο οποίος από τη στιγμή που γνώρισε την Ειρήνη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη φροντίσει και να την προστατεύσει, αναπτύσσοντας πολύ έντονα συναισθήματα για εκείνη.

Η Ειρήνη από την πλευρά της αρνείται να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του, νιώθοντας πως με αυτόν τον τρόπο προδίδει τον Αποστόλη.

Εκείνο που απασχολεί περισσότερο τον γοητευτικό λιμενικό είναι η υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας του (Κλαίρη). Η αδελφή της (Ευγενία) είναι σίγουρη πως ο γαμπρός της κάτι κρύβει από τις Αρχές, όμως τις επόμενες ημέρες όλα ανατρέπονται…

Στην αποθήκη του Λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Αυτή η βαλίτσα αναγράφει επάνω της το όνομα της γυναίκας του Ιπποκράτη. Οι υπεύθυνοι τον ενημερώνουν άμεσα και όταν η είδηση επιβεβαιώνεται όλοι κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μη μάθει την αλήθεια ο μικρός Ορφέας.

Το Ναυάγιο, Κυριακή με Τετάρτη στις 22:50 στο MEGA.