Αντιδράσεις στην Τουρκία με τηλεοπτική σειρά – Οι χοροί της πρωταγωνίστριας ενόχλησαν τον Μπαχτσελί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία τηλεοπτική σειρά

Σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια νέα τηλεοπτική σειρά, καθώς η πρωταγωνίστριά της δεν είναι συνηθισμένη για το κοινό της χώρας.

Ο λόγος για την «Ντιλμπέρ» που φαίνεται ότι προκαλεί τα συντηρητικά αντανακλαστικά του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού με τα αποκαλυπτικά φορέματά της και τον αισθησιακό χορό της. Η σειρά άρχισε να προβάλλεται μόλις την περασμένη εβδομάδα και ήδη σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης μιας και είναι κάτι που δεν βλέπουν συχνά στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ , οι αντιδράσεις οδήγησαν τον συντηρητικό εταίρο του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί να κάνει λόγο για συνωμοσία, ενώ πολίτες ζητούν από το τουρκικό ΕΣΡ την απαγόρευση της σειράς ή την αλλαγή της ώρας προβολής της.

«Αυτές τις ημέρες που η Τουρκία ταξιδεύει στο Διάστημα και στρέφει το κεφάλι της στα ύψη χάρη στον αστροναύτη Αλπέρ Γκεζέραβτζı, η δημοσιοποίηση του χαρακτήρα της Ντιλμπέρ, μέσα από μια σειρά, είναι μια ασύγκριτη αντίφαση και ένα σημαντικό σημάδι συνωμοσίας όσον αφορά στη χρονική συγκυρία», είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Διαβάστε επίσης  Ποντιακά στην Τραπεζούντα χόρεψε ο Ιμάμογλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αποσπάσματα από τη σειρά που έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία και τον αισθησιακό χορό:

Πηγή: skai.gr