Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εξομολόγηση για την αδελφή της που αποφάσισε μόνη της να αποκτήσει παιδί

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε σήμερα (9/9) το πρωί στην εκπομπή “Δύο στις δέκα” με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αδελφή της που πήρε την απόφαση να φέρει στον κόσμο το ανιψάκι της μόνη της.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε: «Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε. Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μάς έδεσε ακόμα περισσότερο.

Το γεγονός δηλαδή ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδρομής είναι η Κατερίνα που πραγματικά είναι ένα μωρό χαρισματικό, με κάνει να νιώθω ότι αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός».

Διαβάστε επίσης  Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της και την ηλικία της 

Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Στις απογοητεύσεις –επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη- της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί. Και ήρθε η ώρα με την μικρή Κατερίνα. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Η Κατερίνα είναι 2,5 χρονών και θα σου φύγει το κεφάλι με αυτά που θα ακούσεις. Τα αγόρια είναι πιο απλά».