Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη: Εκαναν reunion οι πρωταγωνιστές της σειράς (ΦΩΤΟ)

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη

Δείτε πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί

Ιστορία στην ελληνική τηλεόραση άφησε η σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών.

Βιτριολικές ατάκες, αστείρευτο χιούμορ και ένα καστ μεγάλων τηλεοπτικών αστέρων και ηθοποιών ήταν μόνο μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας της κωμικής σειράς των Ρήγα – Αποστόλου, η οποία προβλήθηκε από το 2002 μέχρι το 2004, οπότε και ολοκληρώθηκε.

Αν και μερικοί εκ των πρωταγωνιστών συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, άλλοι έχουν αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι αρκετά σπάνιες.

Έχοντας χτίσει μία στενή σχέση όλα αυτά τα χρόνια, οι ηθοποιοί της σειράς έκαναν reunion και συναντήθηκαν ξανά μετά από 19 χρόνια, με τα στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σελίδα στο Instagram “rarendmore_greek_tv_90s_00s” απεικονίζονται ο Ντίμης Τσιμισκής-Χόφμαν (Άγγελος Παπαδημητρίου), η Λιλίκα Καλίτση (Κωνσταντία Χριστοφορίδου), η Σμαρούλα Κολιάτσου (Βασιλική Δέλιου), η Μαίρη Σκαρμούτσου (Σάρα Γανωτή) και η Ελλάδα Οικονόμου (Μαρία Φιλίππου), οι οποίοι ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη: Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη: Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς

Πηγή: news247.gr