Παντελής Τουτουντζής για Φουρέιρα: «Μου είπε ότι έχω είναι δικό σου για να αποκτήσεις παιδί»

Τουτουντζής Φουρέιρα φιλία

Συγκίνησε με τα λόγια του για την τραγουδίστρια ο make up artist

Για την φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετράει πολλά χρόνια, μίλησε ο make up artist Παντελής Τουτουντζής.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε τον τρόπο που η τραγουδίστρια τον στήριξε στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας», αναφέρει ο Παντελής Τουτουντζής.

«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Το είπε και το εννοούσε», σημειώνει ο make-up artist.

«Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες», σημειώνει ο Παντελής Τουτουντζής.