Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: “Eχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ”

Κατσούλης

Τα όσα είπε για τον τραγουδιστή

Στην κάμερα του “Καλοκαίρι Yes” και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Οι δυο τους μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν για τον Τριαντάφυλλο και τις σχέσεις τους που διαταράχθηκαν, δηλώνοντας πως δεν περίμεναν ορισμένες δηλώσεις του τη στιγμή που οι ίδιοι βρίσκονταν ακόμα στο Survivor.

«Τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο. Καλή επιτυχία στην εκπομπή του, στην εκπομπή σας. Τώρα για το αν θα φτιάξει η σχέση μας; Γιατί ξέραμε τι θα γίνει μέσα στο παιχνίδι; Τίποτα δεν είναι δεδομένο.» είπα αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Γενικότερα θα πω καλή καρδιά και δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους. Ενδεχομένως να έχουν συμβεί κάποια λάθη, τα οποία ούτε εμείς τα περιμέναμε κι όταν τα είδαμε πάθαμε σοκ.

Διαβάστε επίσης  Survivor: Toυς τσάκωσε η κάμερα να "παίζουν" κάτω από τα σκεπάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρόλα αυτά δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο. Ό,τι έγινε έγινε, εμείς προχωράμε και προχωράει κι εκείνος. Αν θέλει να κάνουμε κάποια συζήτηση, εδώ είμαστε να την κάνουμε.» πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θα καλούσαν τον Τριαντάφυλλο σε περίπτωση που παντρεύονταν; Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ρε παιδιά τι είναι αυτά που συζητάμε τώρα; Δεν ξέρουμε πότε θα παντρευτούμε και πότε θα γίνει η πρόταση κι έχουμε φτάσει στους καλεσμένους και στον κουμπάρο.

Μπήκαμε στο Survivor All Star κι έχουν γίνει πολλά πράγματα ενώ λείπαμε. Αυτό είναι το στενάχωρο κι εννοείται πως δεν κρατάμε κακία. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πάρα πολλά και το αφήνω αυτό εδώ. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς».