«Σέρρες» και «Σώσε με» σύντομα διαθέσιμα στο Netflix

Netflix

Από ποια ημερομηνία θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε

Στη διεθνή πλατφόρμα του Netflix πρόκειται να προστεθούν πολύ σύντομα δύο νέες ελληνικές παραγωγές, οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη και το «Σώσε με» των Δημήτρη Σίμου, Πιέρρου Ανδρακάκο και Βαγγέλη Νάση σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Μάλιστα, όπως μπορούμε πια να δούμε στην γνωστή πλατφόρμα, αμφότερες οι δύο ελληνικές σειρές θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Το νέο εγχείρημα μυθοπλασίας του Γιώργου Καπουτζίδη, που φέρει τον τίτλο «Σέρρες», αποτελεί μια βαθιά επιδραστική σειρά και μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε ο γνωστός καλλιτέχνης. Ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν, και μοιράζει απλόχερα ελπίδα.

Σέρρες Netflix

Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «Σέρρες» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

Παράλληλα, η σειρά «Σώσε με» αποτελεί μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το κρυμμένο παρελθόν μιας οικογένειας θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό.

Σώσε με Netflix

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ του Πιέρρου Ανδρακάκου κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Στο «Σώσε με» πρωταγωνιστούν οι Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.