Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Την έκανα block γιατί δεν ήθελα να βλέπω…»

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πως θα διαχειριστεί την επόμενη του σχέση

Για τις φήμες που ακούγονται περί νέας σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του Survivor 2022 και στην διαχείριση που θα φροντίσει να κάνει στην επόμενη του σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η χρονιά ήταν για μένα πάρα πολύ γεμάτη και κουραστική και πολύ έντονη και συναισθηματικά και με τα παιχνίδια, μπες βγες, τα πήγαινε – έλα. Οπότε τώρα θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω».

«Δεν είναι ότι σε ενοχλεί (σ.σ. όταν ακούς πως μια πρώην σύντροφος σου είναι σε μια νέα σχέση), θα το δεις. Βασικά δεν τα βλέπω, γιατί δεν παρακολουθώ και πάρα πολύ, μου τα στέλνουν αλλά και πάλι τι να πω. Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, αλήθεια το λέω, όταν έχω και αν έχω και δεν δίνω σημασία στα άλλα. Τώρα στης Αλεξάνδρας, η Αλεξάνδρα πρέπει να δώσει σημασία και αυτοί ξέρουν. Ισχύει πως έχουμε μια επικοινωνία, μιλάμε για τα τυπικά. Μαζί μέναμε οπότε υπάρχουν και κάποια πρακτικά πράγματα, δεν είμαστε εχθροί. Μια χαρά περάσαμε κάποιες ωραίες στιγμές και κρατάμε τις ωραίες».

«Το block ήταν κάτι που έγινε εκείνη τη στιγμή. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που όταν σε κάτι θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να το βλέπω γιατί με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε » πρόσθεσε, ακόμα, ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Γενικά δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή μου, στην επόμενη όμως θα είμαι πιο προσεκτικός είναι η αλήθεια και μάλλον δεν θα είναι και από τον χώρο. Όταν και αν».

Πηγή φωτό: Instagram (alexandra_panagiotarou)