Συγκινεί η Καραβάτου: «Το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια, ήταν πολύ άγριο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης πρόβλημα υγείας

Τι αποκάλυψε από το παρελθόν της

Μια συγκινητική εξομολόγηση για περιστατικό bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή έκανε σήμερα (21/5) στην εκπομπή της “Τι Λες Τώρα” η Κατερίνα Καραβάτου, με αφορμή την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν περίπου στην ίδια ηλικία, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια από τα αφτιά μου. Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα, περπατούσα με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε αυτό;

Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν ήμουν δηλαδή παιδί που φοβόμουν τους γονείς μου. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει».

«Και σκέφτομαι, αν ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν. Ήταν άγριο πολύ».

«Το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: megatv.com