Τι κρατάει τον Νίκο Μουτσινά στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση του

Μουτσινάς

Η ανάρτηση που έκανε το “Καλό Μεσημεράκι”

Ομαλή είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5).

Ο παρουσιαστής διέκοψε την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» για αυτή την εβδομάδα, καθώς οι πόνοι που αντιμετώπιζε δεν τον άφηναν να αποδώσει στη δουλειά του.

Χτες έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, για άγνωστους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετωπίζει μια φλεγμονή, η οποία δεν γινόταν να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη αναφέρει:

«Παραμένει στο νοσοκομείο Υγεία από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα, όμως, είναι ρευστά τα πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης  Διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Καλό Μεσημεράκι” δεν θα βγει στον αέρα σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Νικός Μουτσινάς είναι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μια μικρή φλεγμονή».

Η ανάρτηση της εκπομπής

Μάλιστα, η εκπομπή έκανε μια ανάρτηση για να γνωστοποιήσει στον κόσμο ότι ούτε σήμερα θα προβληθεί το “Καλό Μεσημέρακι”.

«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά. Επιστρέφουμε σύντομα», ανέφερε η ανάρτηση.

Καλό Μεσημεράκι Μουτσινάς ανάρτηση