Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες – Γύρισε στο Πρωινό μετά από προτροπή της Φαίης»

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών του Πρωινού

Για το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση συζητούσαν στο “Happy Day” και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την άποψη της για την υποστήριξη που πρέπει να δείξει ο δεύτερος.

«Απλά μας λες τόση ώρα για το θέλω της Φαίης και δεν μας λες για το θέλω του Λιάγκα. Γιατί θεωρητικά ο Γιώργος που όντως ήρθε μετά από προτροπή της Φαίης, γιατί θυμάστε ότι τότε οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες. Πέραν του ότι με έναν τρόπο οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε εκεί, μοιράστηκαν την εκπομπή, είναι και πατέρας των παιδιών τους.

Δηλαδή, θέλω να πω ότι κι εκείνος, θεωρητικά, δεν στηρίζει ώστε η Φαίη να πάρει από τον ΑΝΤ1 αυτό που θέλει; Ίσως ζω σε έναν ροζ κόσμο που όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά θα πίστευα ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και προς τα συμφέροντα της Φαίης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας και τον πήρε στον ΑΝΤ1 δίπλα της, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση».

Διαβάστε επίσης
Ο συνδυασμός στο πρωινό που κάνει καλό στην υγεία της καρδιάς