Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση απέναντι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Βίκυ Καγιά

Η πρόταση από το πιο αναπάντεχο κανάλι

Την επιστροφή της στην τηλεόραση φαίνεται πως θα κάνει σύντομα η Βίκυ Καγιά.

Μετά από συζητήσεις που είχε με τον ΑΝΤ1 και οι οποίες δεν κατέληξαν σε συμφωνία, πληροφορίες αναφέρουν πως η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι, για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα βγει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για ένα καινούργιο παιχνίδι μόδας, το οποίο έχει στοιχεία από το «My Style Rocks» και έχει προβληθεί με επιτυχία στον τηλεοπτικό σταθμό TV8 της Τουρκίας, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλίτζαλι. Το παιχνίδι προορίζεται για τη ζώνη 15.00 – 17.00 που τώρα προβάλλεται το «My Style Rocks».

Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, δημιουργούνται νέα δεδομένα εντός ΣΚΑΪ. Φαίνεται πως το κανάλι επιλέγει οριστικά τη λύση των μαγνητοσκοπημένων format και έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά ακόμη και στο σενάριο που εκείνη θα αποδεχόταν την παρουσίαση μιας μεσημεριανής ζωντανής εκπομπής.

Επίσης δημιουργείται μεγάλο ερώτημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου εντός του καναλιού του Φαλήρου καθώς συνάντηση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, ωστόσο, αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά θα βρεθεί και πάλι απέναντι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε αντίστροφες θέσεις. Στην τελευταία σεζόν της Βίκυς Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης του «Shopping Star» η Παπαγεωργίου είχε θέση κριτή στο «Μy Style Rocks».

Τώρα αν πέσουν υπογραφές Ατζούν – Καγιά, θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο με την Παπαγεωργίου να είναι οικοδέσποινα του «Shopping Star» και την ξανθιά οικοδέσποινα να βρίσκεται απέναντι στον ΣΚΑΪ με πρότζεκτ μόδας.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η τελική μορφή της μεσημεριανής και απογευματινής ζώνης του ΣΚΑΪ θα αποφασιστεί μετά το Πάσχα. Εν συνεχεία θα γίνουν και τα τελικά ραντεβού με τους παρουσιαστές που αυτή τη στιγμή ανήκουν στον τομέα της ψυχαγωγίας του καναλιού του Φαλήρου και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν.

Πηγή φωτό: Instagram (vickykaya_)

Πηγή: reader.gr