Ο Πορτοσάλτε επιμένει: «Η συλλογή των υπογραφών είναι μία μπαρούφα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πορτοσάλτε

Οι τοποθετήσεις έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

Ο Αρης Πορτοσάλτε επανήλθε σήμερα στο θέμα της συλλογής υπογραφών για το δυστύχημα των Τεμπών, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη ο δημοσιογράφος ανέφερε για το ψήφισμα πως «αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία». Παράλληλα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την αντιπολίτευση λέγοντας πως είναι «αισχρή» και «χαμηλού επιπέδου»

Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό ψήφισμα που έχει κατατεθεί στη δημόσια σφαίρα από τη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης και τον σύλλογο των θυμάτων και τραυματιών των Τεμπών, έχει υπογραφτεί από τουλάχιστον 1,3 εκατ. άτομα.

Διαβάστε εδώ: Απρέπεια Πορτοσάλτε για τα Τέμπη: «Γελοιότητες ότι βάζουν την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε σήμερα ότι «η συλλογή των υπογραφών είναι μια μπαρούφα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Και να μαζευτούν δεν έχει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει νόμος για να υποδεχθεί τις υπογραφές. Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει σχετικό νόμο ο οποίος θα υποδέχεται τις 500.000 υπογραφές των πολιτών για να φτιαχτεί νόμος. Είτε μαζέψουμε 500.000, είτε 1 εκατομμύριο, είτε 1,5 εκατομμύριο, είτε 2 εκατομμύριο τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε».