Ανοιξε κατάστημα Shein στην Ελλάδα – Σε ποιο μέρος θα το βρείτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Shein Αγρίνιο

Καινοτομία για το συγκεκριμένο σημείο της χώρας

Την ανατροπή στις ηλεκτρονικές αγορές έκανε την περίοδο του κορονοϊού η ιστοσελίδα Shein, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν από ρούχα μέχρι είδη σπιτιού σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν το Shein και έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να κάνουν τα ψώνια τους. Ωστόσο, στην Ελλάδα φυσικό κατάστημα δεν είχαμε δει, τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Όμως, στο Αγρίνιο… ξεφύτρωσε ένα κατάστημα με την ταμπέλα «Shein». Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύτηκε στο TikTok, απεικονίζεται η βιτρίνα του καταστήματος «Shein» στο κέντρο της πόλης ενώ η λεζάντα που το συνοδεύει είναι «το Αγρίνιο ζει στο 2050».

@kostopoulou._ Το αγρινιο ζει στο 2050🫠. #fyp #fypシ #agrinio #xy #shein ♬ MESSY X KAGKELIA – jimapas

Το Shein, σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους «παίκτες» του fast fashion, ωστόσο εκφράζονται έντονες ανησυχίες τόσο για την ποιότητα και τον οικολογικό αντίκτυπο των προϊόντων που διαθέτει, όσο και τις πρακτικές που ακολουθεί.

Τα στοιχεία για το πόσα έσοδα έχει η Shein ή το πόσο κερδοφόρα είναι παραμένει ένα μυστήριο. Σύμφωνα όμως με έναν από τους βασικούς συνεργάτες της εταιρείας οι πωλήσεις είναι «πολύ περισσότερες» από 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους λιανοπωλητές μόδας στον κόσμο, που δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί τη δημιουργία φυσικών καταστημάτων για ψώνια, «ποντάροντας» στο διαδίκτυο.

Πηγή φωτό: TikTok