Η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε με τον γιο της στην επετειακή της συναυλία

Συγκινητική η στιγμή

Με μια μεγάλη συναυλία η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε χτες τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας με χιλιάδες θαυμαστές της να δίνουν το παρόν σε αυτήν την ξεχωριστή επέτειο.

Στην πετυχημένη της συναυλία ήταν εκεί αρκετοί καλλιτέχνες που την αγαπούν και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κώστας Τουρνάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν μαζί της σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά από την ιδιαίτερη στιγμή της τραγουδίστριας να λείπουν από το πλάι της ο άνδρας της Διονύσης Σχοινάς και ο πολυαγαπημένος της γιος Δημήτρης.

Διαβάστε επίσης
Θετικοί στον κορονοϊό η Καίτη Γαρμπή και ο γιος της

Σύσσωμη η οικογένεια Σχοινά στήριξε την μητέρα Καίτη και όλοι μαζί τραγούδησαν τις αθάνατες επιτυχίες της. Σύσσωμη η οικογένεια Σχοινά στήριξε την μητέρα Καίτη και όλοι μαζί τραγούδησαν τις αθάνατες επιτυχίες της.

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της χτεσινής συναυλίας ήταν εκείνη που η Κάιτη Γαρμπή μαζί με το γιο της τραγούδησαν μαζί το «Το λάθος». Η συγκινημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε την επιτυχία της ενώ ο Δημήτρης Σχοινάς έπαιξε στο πιάνο την μουσική του τραγουδιού.