Σοκ στα Χανιά: Πήγε για νονός και έφυγε γαμπρός (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η έκπληξη που του επιφύλασσε η γυναίκα του

Απίστευτη έκπληξη περίμενε τον επιχειρηματία τουρισμού στα Χανιά Μανώλη Μανατάκη καθώς το Σάββατο (18/6) έζησε κάτι που δεν μπορούσε να περιμένει.

Ο κ. Μανατάκης, είχε ενημερωθεί από την σύζυγό του (με πολιτικό γάμο), Ιουλία Βροντάκη, ότι το απόγευμα του Σαββάτου θα έκανε την βάπτιση ενός παιδιού στο εκκλησάκι του Χριστού, στις Καλύβες.

Η ίδια θα πήγαινε ως νονά από νωρίς ενώ εκείνος μπορούσε να πάει πιο μετά.

Έτσι ο κ. Μανατάκης ντύθηκε casual με απλό παντελόνι κα πουκάμισο και πήγε στην εκκλησία, όπου τον περίμενε η έκπληξη της… ζωής του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flashnews.gr.

Τον υποδέχθηκε η σύζυγός του ντυμένη… νύφη λέγοντάς του:

«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας»!

Διαβάστε επίσης
Χανιά: Ακτινολόγος επιτέθηκε φραστικά και σχεδόν σωματικά σε γυναίκα χειρούργο

Μάλιστα του έδωσε και την ανθοδέσμη για να της την δώσει, ενώ οι καλεσμένοι φώναζαν τον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός» κάτι για το οποίο φυσικά δεν υπήρχε λόγος.

Έτσι αντί για «βάπτιση» έγινε γάμος και ο ….νονός έφυγε από την εκκλησία ως… γαμπρός.

Στο «κόλπο» εννοείται πως ήταν και οι κουμπάροι Αντώνης και Αγγελική Καλαμαρίδη καθώς και οι καλεσμένοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και γεμάτο με ευχάριστες εκπλήξεις.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

Πηγή: flashnews.gr