Καλαφάτης: “Τιμούμε σήμερα εκείνους που έχουν βάλει στην καρδιά τους την Ελλάδα”

Καλαφάτης

Παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Διακόσια χρόνια από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα, ημέρα του Φιλελληνισμού και της Διεθνούς Αλληλεγγύης, τιμούμε σήμερα εκείνους που έχουν βάλει στην καρδιά τους την Ελλάδα και στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης σε εκείνους που το έχουν ανάγκη”, τόνισε αρχικά ο κ. Καλαφάτης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Η διεθνής προβολή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα. Τα μηνύματα είχαν τρομερή απήχηση και ουσιαστικά έδειξαν τον σεβασμό που έχει η διεθνής κοινότητα σε όσα έχει προσφέρει η Ελλάδα και τον ρόλο που διαδραμάτισε σε δύσκολες στιγμές στην ιστορία με θετικό αντίκτυπο.

Οφείλουμε και είμαστε όλοι συνοδοιπόροι στον αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας για τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παντού στον κόσμο και στον αγώνα των λαών για την προστασία της δημόσιας υγείας, απέναντι στην πανδημία”.

Διαβάστε επίσης
Καλαμαριά: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό (ΦΩΤΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.