Συγχρονισμένη κολύμβηση: Οι «γοργόνες και ο μάγκας» του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στο… χορό της πισίνας μπήκε εδώ και τέσσερις μήνες ο Δικέφαλος Αντοχή, ευλυγισία, θεατρισμός, καλαισθησία, συναγωνισμός και χορός είναι από τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της συγχρονισμένης κολύμβησης. Ισως το πιο εντυπωσιακό άθλημα όχι μόνο στις πισίνες, αλλά και γενικότερα στο «μαγικό» κόσμο των σπορ. Εκεί αποφάσισε να επενδύσει ο σύλλογος του ΠΑΟΚ […]

Στο… χορό της πισίνας μπήκε εδώ και τέσσερις μήνες ο Δικέφαλος

Αντοχή, ευλυγισία, θεατρισμός, καλαισθησία, συναγωνισμός και χορός είναι από τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της συγχρονισμένης κολύμβησης. Ισως το πιο εντυπωσιακό άθλημα όχι μόνο στις πισίνες, αλλά και γενικότερα στο «μαγικό» κόσμο των σπορ.


Εκεί αποφάσισε να επενδύσει ο σύλλογος του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό το λόγο εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες δημιούργησε τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την έφορο, Αννα Γουδή να μιλάει στο Life-Events.gr γι’ αυτήν την προσπάθεια.
Αν και νεοσύστατο τμήμα, σαράντα και πλέον παιδιά, από τεσσάρων ετών και άνω, εντάχθηκαν ήδη στις τάξεις του Δικεφάλου με στόχο να… σαλπάρουν στις πισίνες και μελλοντικές βλέψεις, γιατί όχι και το βάθρο διοργανώσεων. Ας μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια, η συγχρονισμένη κολύμβηση έχει κάνει μεγάλα βήματα στη χώρα μας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παρουσιάζει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.


Στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο πάντως δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο τμήμα και για το λόγο αυτό εμπιστεύτηκαν έμπειρο και σωστά καταρτισμένο προπονητικό προσωπικό, ώστε τα ανερχόμενα «αστέρια» τους να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια.

Διαβάστε επίσης
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αλλάζει έδρα

Αξιο αναφοράς αποτελεί, πως στην καλλιτεχνική κολύμβηση, άρθηκε το άβατο των ανδρών, αφού πλέον μπορούν να αγωνιστούν και αγόρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη ένα στη σύνθεση του.
Το Life-Events.gr επισκέφθηκε το χώρο που προπονείται το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του «Δικεφάλου», που είναι το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.


Στην κάμερά μας, η έφορος του τμήματος, Αννα Γουδή, μιλάει για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και από ποια ηλικία μπορούν να ασχοληθούν τα παιδιά, ενώ τρεις μικρές «γοργόνες» μας αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τους αρέσει σ’ αυτό το άθλημα.