Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αλλάζει έδρα

ΕΠΟ, ΠΑΟΚ Γκαγκάτση

Φεύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης», πάει στη Βόρεια και νησιωτική Ελλάδα «Η Εθνική πρέπει να βγει και έξω από τα τείχη του Λεκανοπεδίου. Το θέλουν όλοι και η φίλαθλη κοινή γνώμη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην Θεσσαλονίκη, ανακοινώνοντας έτσι την απόφαση της ΕΠΟ, να μην αγωνίζεται πλέον […]

Φεύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης», πάει στη Βόρεια και νησιωτική Ελλάδα

«Η Εθνική πρέπει να βγει και έξω από τα τείχη του Λεκανοπεδίου. Το θέλουν όλοι και η φίλαθλη κοινή γνώμη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στην Θεσσαλονίκη, ανακοινώνοντας έτσι την απόφαση της ΕΠΟ, να μην αγωνίζεται πλέον η εθνική ομάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Στερούμε το δικαίωμα από τη Βόρεια Ελλάδα και από τη νησιωτική Ελλάδα να δουν την Εθνική. Και στην Θεσσαλονίκη και όπου αλλού μας επιτρέπεται θα πάμε. Ναι, βγαίνουμε από το Λεκανοπέδιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμένος, τονίζοντας πως αυτό θα συμβεί, στις προσεχείς υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανάφερε ως λύσεις το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου και τα τρία γήπεδα της Θεσσαλονίκης (Καυτανζόγλειο, Τούμπα, «Κλεάνθης Βικελίδης»), επισημαίνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από έλεγχο στα υποψήφια γήπεδα, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές της UEFA.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο η Εθνική να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο ή στην Τούμπα, ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε: «Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο Λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων.
Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το ΟΑΚΑ, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί με τα κριτήρια της UEFA».