Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ με τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης

Όλα όσα έγιναν στο «PAOK Sports Arena»

Όλα όσα έγιναν στο «PAOK Sports Arena»

Τα πεπραγμένα της συνάντησης με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το Δικέφαλο του Βορρά, έκανε γνωστά ο ΑΣ ΠΑΟΚ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, στο κλειστό στάδιο PAOK Sports Arena, με πρωτοβουλία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συνάντηση με τους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Στην πρόσκληση του ΠΑΟΚ, παρόντες ήταν: Ιωάννης Αμανατίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Γιαννούλης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Κωνσταντίνος Ζουράρης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Φάμελλος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Θεοδώρα Αυγέρη (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης), Αικατερίνη Νοτοπούλου (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Θεσσαλονίκης διά αντιπροσώπου), Χαράλαμπος Καστανίδης (Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Α’ Θεσσαλονίκης), Δελής Ιωάννης (Βουλευτής Κ.Κ.Ε., Α’ Θεσσαλονίκης), Απόστολος Αβδελάς (Βουλευτής Ελληνικής Λύσης, Α’ Θεσσαλονίκης), Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης – Εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ζέρβας (Δήμαρχός).

Το παρών επίσης έδωσαν ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ κ. Κυριάκος Κυριάκος, ο τέως βουλευτής κ. Γιώργος Λαζαρίδης, το μέλος της ΕΥΑΘ κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πολιτευτής κ. Γιώργος Πανάκας, καθώς και το μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Μάκης Γαλανόπουλος.

Διαβάστε επίσης
Τοπίο εγκατάλειψης γύρω από το πρώην Νοσοκομείο «Παναγία» στην Καλαμαριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πρόσκληση του ΠΑΟΚ, απόντες ήταν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν γνωστό σε όλους τους παρισταμένους το αίσθημα αδικίας που νιώθει κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ διαχρονικά, προϊόν της έλλειψης ισονομίας στον ελληνικό αθλητισμό υπέρ πάντα των ίδιων. Έκαναν γνωστό στους πάντες ότι ο ΠΑΟΚ δε θέλει καμία χάρη, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Κατσαρής: «Ο ΠΑΟΚ λύνει τα προβλήματά του μόνος του».

Επίσης, από τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ καταγγέλθηκε η νομιμότητα της σύνθεσης της ΕΕΑ.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τοποθέτηση των εκπροσώπων των κομμάτων.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανέλαβε την υποχρέωση να μεσολαβήσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να παραδοθεί φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης σε κάθε βουλευτή.

Η σημερινή εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για την αποκατάσταση της ισονομίας και της ισοπολιτείας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα.

Τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν στο πάνελ: ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Άλκης Ησαϊάδης και το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».