Ξεκινά σήμερα (29/9) η καταβολή του Market Pass– Ποιοι δεν θα πληρωθούν

σούπερ μάρκετ

Μετά το μεσημέρι οι πληρωμές

Σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα πληρωμής για τους δικαιούχους του Market Pass 2, ωστόσο δεν θα πληρωθούν όλοι.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα καταβληθεί το market pass σε όσους έκαναν αίτηση μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά και οι δικαιούχοι του Market Pass 1, που δε χρειαζόταν να ξανακάνουν αίτηση.

Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 26 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

Για τους δικαιούχους των οποίων δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωσή από τη Φορολογική Διοίκηση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης  Ελαιόλαδο: Προβληματισμός με τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ

Όσοι λοιπόν έχουν κάνει αίτηση μέχρι 25 Σεπτεμβρίου θα πληρωθούν σήμερα. Θα πρέπει να αναμένουν τα ποσά που τους αναλογούν, μετά το μεσημέρι, είτε στην ψηφιακή κάρτα, είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται πως η ενίσχυση είναι στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών (έως 1.000 ευρώ) και ξεκινά από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay