Μπελέρης: “Θα φτάσουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας”

Μπελέρης

Τι δήλωσε μέσα από την φυλακή ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας

O εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται εδώ και δέκα μήνες στην φυλακή εδώ μετά και την καταδίκη του το δικαστήριο στην Αλβανία.

Ο Φρέντι Μπελέρης μίλησε μέσα από την φυλακή στο κανάλι του ΟPEM και τόνισε ότι δεν θα προδώσει όσους τον επέλεξαν για δήμαρχο.

«Όχι μόνο δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ, αλλά θεωρώ μεγάλη προσβολή και ατιμία προς τον κόσμο που με στήριξε, την ομάδα μας η οποία οργάνωσε και πάλεψε, να έρθουμε στη διοίκηση του Δήμου» λέει μετά την αποκάλυψη ότι δέχθηκε πρόταση από το περιβάλλον του Εντι Ράμα να παραιτηθεί προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και συνεχίζει:

«Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά έχει να κάνει με το πως θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στον Δήμο οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την παραίτησή μου», δήλωσε στο OPEN.

Για τα επόμενα βήματα αναφέρει πως περιμένει «να καθαρογραφεί η απόφαση να την πάρουμε στα χέρια μας και να καταθέσουμε προσφυγή στο Εφετείο. Περιμένουμε να τελεσιδικήσουν όλες οι αποφάσεις στο Αλβανικό Δικαστήριο με σκοπό να πάμε στο Στρασβούργο να βρούμε το δίκιο μας».