Αλβανία: Ενταση και μπουγέλωμα σε εκπομπή για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη (ΦΩΤΟ)

Ο κακός χαμός δημιουργήθηκε στον… αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στην γειτονική Αλβανία.

Συγκεκριμένα, η ένταση στο πλατό τηλεοπτικού καναλιού στην Αλβανία σημειώθηκε με αφορμή την  πολύκροτη υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη.

Τα «αίματα άναψαν» κάποια στιγμή ανάμεσα στον ηθοποιό Λαέρτη Βασιλείου και τον γραμματέα της Ομόνοιας στην Χειμάρρα με αποτέλεσμα ο πρώτος να σηκωθεί από τη θέση του και να ρίξει νερό στον συνομιλητή του.

Τα τελευταία γεγονότα μετά την πρόταση της ποινής για τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη – ποινή φυλάκισης 2,5 ετών – συζητήθηκαν έντονα στα ΜΜΕ της Αλβανίας.

Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου, όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον γραμματέα της Ομόνοιας για το ζήτημα του Μπελέρη. Ο ηθοποιός αντέδρασε όταν ο γραμματέας μίλησε με απρεπείς εκφράσεις εναντίον του και αφού πρώτα του ζήτησε να επαναλάβει τον χαρακτηρισμό, σηκώθηκε και τον κατάβρεξε με ένα μπουκάλι νερό.

Ο γραμματέας απάντησε λέγοντας τον «μπ@@@@@@@», με τον Λαέρτη Βασιλείου να του λέει από την πλευρά του: «Μιλάς εσύ που έχετε πουλήσει τον εαυτό σας στην Ομόνοια».