Γαλλία: Ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του ο 33χρονος

astynomia police Γαλλία ξαδέλφη Μπέρμιγχαμ Ολλανδία Γεωργία Μπρούκλιν Ινδονησία Κούβα Μεξικό

Υποστήριξε ότι άκουσε φωνές που του έλεγαν να κάνει κακό

Το ανατριχιαστικό έγκλημα ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του ομολόγησε ο 33χρονος στη Γαλλία.

Μάλιστα, ο 33χρονος υποστήριξε ότι «άκουσε φωνές» που του έλεγαν «να κάνει κακό», ανακοίνωσε σήμερα (28.12.2023) ο εισαγγελέας της πόλης της Γαλλίας.

Ο εισαγγελέας του Μο της Γαλλίας, Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ, ανακοίνωσε ότι τα θύματα του 33χρονου πατέρα, που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι της οικογένειας κοντά στο Παρίσι, δέχθηκαν «κάθε μία περί τις δέκα μαχαιριές με μεγάλη σφοδρότητα».

Όσον αφορά τα αγόρια, ηλικίας 4 ετών και 9 μηνών αντίστοιχα, αυτά «πέθαναν από ασφυξία οφειλόμενη σε πνιγμό», σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Μο.

Τα ευρήματα επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος κατά την ανάκριση «δεν κατόρθωσε να εντοπίσει το στοιχείο που τον ώθησε» στις ενέργειες αυτές, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. «Διευκρίνισε ότι, μετά τα γεγονότα, “δεν αισθάνεται τίποτε” και “νιώθει κενός”».

Δείτε επίσης: Γαλλία: Χειροπέδες στον 33χρονο που φέρεται ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του

Ο 33χρονος ακολουθούσε ψυχιατρική αγωγή για την αντιμετώπιση ψυχωτικών και καταθλιπτικών διαταραχών. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, «δήλωσε ότι συνήθιζε να λαμβάνει καθημερινά την φαρμακευτική αγωγή η οποία απαιτείτο -σε μη δικαστικό πλαίσιο- από το 2019, αλλά δεν την είχε λάβει στις 24 Δεκεμβρίου».

Η ακριβής ημερομηνία του δράματος δεν προσδιορίσθηκε στην ανακοίνωση της εισαγγελίας. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα την επομένη της βραδιάς των Χριστουγέννων να κείτονται σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες που ανησύχησαν λόγω της απουσίας της μητέρας.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την απαγγελία κατηγορίας και την προσωρινή κράτηση του πατέρα στο πλαίσιο έρευνας για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά ανηλίκων κάτω των 15 ετών» και για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εκ συζύγου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ