P J Condellis SA: Ο ηγέτης στο χώρο των αγροτικών και επαγγελματικών μηχανημάτων (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Ο Γενικός Διευθυντής, Μπάμπης Μαυρίδης, ανέλυσε στο Thes.gr τους στόχους της εταιρείας

Η εταιρεία “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, επαγγελματικών, χωματουργικών και ανυψωτικών οχημάτων και λιπαντικών.

Οι “ρίζες” της έρχονται από το μακρινό 1919, όταν ο Ιωάννης Κοντέλλης επέστρεψε από τις ΗΠΑ, έγινε αντιπρόσωπος της Ford και ίδρυσε την “Ι. Ε. Κοντέλλης Α.Ε.”. Με συστηματική δουλειά, η εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ο Παύλος Κοντέλλης, γιος του Ιωάννη, ίδρυσε το 1958 την “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” κι εκτοξεύθηκε.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Σήμερα είναι η αντιπρόσωπος παγκόσμιας εμβέλειας εταιρειών ενώ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Παράλληλα, έχει αναπτύξει τμήματα ανταλλακτικών, τεχνικής υποστήριξης και μεταχειρισμένων.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Οι δραστηριότητες της παρουσιάζονται στο περίπτερο 12 στην 30η Επετειακή Διεθνή Εκθεση Agrotica, που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Στους χώρους του περιπτέρου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” και να εξερευνήσουν τα προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου όπως τα εκθέματα από New Holland, Case IH, Goldoni, Petronas, Corvus, Ausa κι άλλων κορυφαίων κατασκευαστών.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Η εταιρεία παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από το τμήμα Γεωργίας Ακριβείας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα που αξιοποιεί τις πληροφορίες που έρχονται από ένα ευρύ δίκτυο τεχνολογικών μέσων. Ετσι, ο καλλιεργητής μπορεί να παρακολουθεί άμεσα και με ακρίβεια τις εργασίες που πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την παραγωγή του, προσφέροντας του πολλαπλά οικονομικά οφέλη.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Επίσης, μπορείτε να γνωρίστε την έμπειρη ομάδα τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών, να μάθετε για τις υπηρεσίες μετά την πώληση και τη σωστή συντήρηση του μηχανήματός σας. Η “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” παρουσιάζει και σε αυτό το κομμάτι την τεχνολογική αναβάθμιση των σύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων. Πρόκειται για το σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης PLM Connect, που υπάρχει στα νέα μοντέλα των New Holland και Case, μέσω του οποίου ενημερώνει το κέντρο της “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” για μηχανικό ζήτημα που προέκυψε στο μηχάνημα. Παράλληλα, παρουσιάζεται και η υπηρεσία ανακατασκευής Reman όπου η ειδική ομάδα αναλαμβάνει να κάνει σαν… καινούργια τη μηχανή του γεωργικού σας οχήματος.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να ζήσουν την… αδρεναλίνη της ταχύτητας με το Petronas F1 Simulator, όπου θα αισθανθείτε όπως οι πραγματικοί οδηγοί και μπορείτε να κερδίσετε μοναδικά δώρα.

P J Condellis SA

Ο Μπάμπης Μαυρίδης, Γενικός Διευθυντής της “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” μίλησε στο Thes.gr, για την παρουσία της εταιρείας στην επετειακή 30η Agrotica αλλά και τις νέες τάσεις στα γεωργικά μηχανήματα, ιδιαίτερα με τη χρήση της τεχνολογίας. Σημείωσε πως τα σύγχρονα μέσα βοηθούν σημαντικά τους αγρότες κάνοντας τη δουλειά τους πιο εύκολη και με ακρίβεια, ενώ αναφέρθηκε στη νέα γενιά των αγροτών που αναζητούν λύσεις για την καλύτερη απόδοση της καλλιέργειάς τους.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας

Η “Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ”  διατηρεί τέσσερις ξεχωριστούς κλάδους πωλήσεων:

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

1. Τον Κλάδο Γεωργικών Μηχανημάτων. Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει τους Οίκους Γεωργικών Μηχανημάτων New Holland (γεωργικοί ελκυστήρες και μηχανήματα συγκομιδής), Case IH (γεωργικοί ελκυστήρες και μηχανήματα συγκομιδής) και Yanmar (γεωργικοί ελκυστήρες). Κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα.

P J Condellis SA

2. Τον Κλάδο Επαγγελματικών Οχημάτων. Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει, από το 1992, τον Οίκο Iveco, έναν από τους δύο μεγαλύτερους κατασκευαστές Επαγγελματικών Οχημάτων στην Ευρώπη (φορτηγά πάσης φύσεως και παντός μεγέθους, λεωφορεία, πυροσβεστικά και στρατιωτικά οχήματα, κλπ.).

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

3. Τον Κλάδο Χωματουργικών και Βιομηχανικών Μηχανημάτων. Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει, μερικούς από τους σημαντικότερους Οίκους του κλάδου:
• Την Case Construction, που κατασκευάζει πλήρη σειρά χωματουργικών μηχανημάτων όπως μπουλντόζες, ελαστικοφόρους και ερπυστριοφόρους φορτωτές και εκσκαφείς, γκρέιντερς, μικρούς φορτωτές (skid steer loaders), μίνι εκσκαφείς.
• Τη Gomaco, τον μακράν μεγαλύτερο κατασκευαστή μηχανημάτων διαστρώσεως σκυροδέματος στον κόσμο.
• Την Unicarriers (TCM, ATLET, NISSAN), τον παλαιότερο και σημαντικότερο Ιάπωνα κατασκευαστή περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων.
• Την NPK, που κατασκευάζει στην Ιαπωνία υδραυλικές σφύρες και εξαρτήματα κατεδάφισης.

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

4. Τον Κλάδο Λιπαντικών. Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει την PETRONAS LUBRICANTS. Η Petronas Lubricants International είναι τμήμα της διεθνούς εταιρείας ενέργειας και πετροχημικών PETRONAS με έδρα την Μαλαισία η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως στην ανάπτυξη, παραγωγή, πώληση και διανομή λιπαντικών καθώς και υγρών λειτουργίας για την αγορά του αυτοκινήτου.

P J Condellis SA

Η Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ διαθέτει μηχανήματα και οχήματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες. Γνωρίζει έτσι καλά ότι η τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες της έχει πραγματικά πρωταρχική σημασία, αφού από αυτήν εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, η διαθεσιμότητα ή μη των μηχανημάτων. Έχει λοιπόν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην άρτια οργάνωση της τεχνικής της υποδομής και στο δίκτυο υποστηρίξεως των μηχανημάτων και οχημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί έτσι να υπερηφανεύεται ότι είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη για σέρβις ή ανταλλακτικά μέσα σε 24 έως 48 ώρες το αργότερο σ’ οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

P J Condellis SA

P J Condellis S.A.

Αθήνα
Ορφέως 113, Ρουφ, Τ.Κ. 11855
Τηλ: 210 3408800

Θεσσαλονίκη
Έκθεση Μηχανημάτων
3ο χλμ.. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, Καλοχώρι, T.K. 57009
Τηλ: 2310 779000

E-mail: [email protected]
Κοντέλλης Website
Κοντέλλης Facebook
Κοντέλλης Instagram

Παύλος Κοντέλλης ΑΕΒΕ

P J Condellis SA