Διακοπές “πάει” και το ΑΠΘ κλείνοντας για ένα μικρό χρονικό διάστημα

thessaloniki ktirio prytanias apth ΑΠΘ κορονοϊό Θεσσαλονίκη

Κλειστές από σήμερα έως και 16 Αυγούστου θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κλειστές από  σήμερα έως και 16 Αυγούστου θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των πρυτανικών Αρχών προς την πανεπιστημιακή κοινότητα διευκρινίζεται ότι για κάλυψη έκτακτων θεμάτων, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης: Τεχνικό Συνεργείο, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ηλεκτρονική & τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και Υπηρεσία Φύλαξης. Οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ θα λειτουργήσουν όλο το διάστημα με κανονικό ωράριο αλλά με μειωμένο προσωπικό, εκτός της εβδομάδας 12-16/8 που θα παραμείνουν κλειστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστές όπως κάθε χρόνο για το διάστημα από 29/7 έως και 16/8. Για κάλυψη έκτακτων θεμάτων, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης: Τεχνικό Συνεργείο, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ηλεκτρονική & τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και Υπηρεσία Φύλαξης. Οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ θα λειτουργήσουν όλο το διάστημα με κανονικό ωράριο αλλά με μειωμένο προσωπικό, εκτός της εβδομάδας 12-16/8 που θα παραμείνουν κλειστές.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ενας αστυνομικός τραυματίας σε επεισόδια - Επιχείρησαν να παρελάσουν στο δρόμο

Κατά το διάστημα 28/7 έως και 18/8 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα κτίρια και η πρόσβαση σε αυτά θα γίνεται μόνο για αιτιολογημένη ανάγκη, σε συνεννόηση με την υπηρεσία φύλαξης στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης, που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Τηλέφωνα ανάγκης: 2310 996929 και 2310 996100. Τονίζεται ότι η υπηρεσία φύλαξης θα διευκολύνει την είσοδο στα κτίρια μόνο για περιπτώσεις ανάγκης. Οι ερευνητές που χρειάζονται πρόσβαση στα εργαστήρια για ερευνητικούς λόγους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Κοσμήτορα της Σχολής ή τον Πρόεδρο του τμήματος. Παρακαλούνται τα μέλη ΔΕΠ να ενημερώσουν σχετικά και τους συνεργάτες τους (υποψ. διδάκτορες κ.α.).

Κατά το παραπάνω διάστημα θα είναι κλειδωμένες και όλες οι εξωτερικές καγκελόπορτες της πανεπιστημιούπολης. Η πρόσβαση αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο μέσω της κεντρικής εισόδου από την πλευρά της οδού Εγνατίας (απέναντι από την πύλη της ΔΕΘ) και των πεζών από τις κεντρικές εισόδους της οδού Εγνατίας και Αγ. Δημητρίου”.