Κακοκαιρία Daniel: Ακόμα ένα θύμα – Ταυτοποιήθηκε η σορός της Αυστριακής στο Πήλιο

Tραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 32χρονης Αυστριακής που αγνοούνταν στο Πήλιο μαζί με τον σύζυγο της μετά και την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Και αυτό γιατί σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ταυτοποιήθηκε η σορός της. Σημειώνεται πως το πτώμα της είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος, στον οικισμό Λυρή του Πηλίου, την περασμένη Παρασκευή. Από εκεί μεταφέρθηκε νοσοκομείο του Βόλου για νεκροψία – νεκροτομή. Αρχικά κλήθηκε για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όμως η κατάσταση της σορού δεν τον βοήθησε να καταλάβει εάν πρόκειται γι’ αυτήν.

Αναμένονταν για το λόγο αυτό να φτάσουν στη χώρα μας τα αδέλφια της γυναίκας για να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για την αδελφή τους.

Ο σύζυγος της γυναίκας συνεχίζει να αγνοείται. Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί κι έκανε το ταξίδι του μέλιτος στα Ποτιστικά του Πηλίου, όπου τους βρήκε η κακοκαιρία Daniel.

Το ζευγάρι που μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε, χάθηκε στα Ποτιστικά όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους. Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξυνόβρυσης. Φεύγοντας, ζητήθηκε από τον Philip και την Michaela να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες της οικογένειας Σαμαρά κατέληξαν στη θάλασσα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Έχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», είχε πει ο ιδιοκτήτης.

Πηγή: ethnos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi