Πορτοσαλτε για συναυλία ΛΕΞ: «30000 νέοι άκουγαν κάτι άθλιους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη»

Πορτοσάλτε

Ο δημοσιογράφος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του γνωστού ράπερ

Τα σχόλια του για την συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη έκανε μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «άθλιους στίχους», από έναν «υποτιθέμενο καλλιτέχνη», με τον Άρη Πορτοσάλτε να στέκεται και στο σύνθημα που ακούστηκε κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας πως «Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά».

Συγκεκριμένα στη σημερινή (24/10) του εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Άρης Πορτοσάλτε είπε χαρακτηρισιτικά: «Γενικότερα έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αν προστρέξω στο ότι πήγαν 30.000 νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν τη βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού τη γενετήσια. Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό, το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Να κάνουν κριτική από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά. Πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ότι σύστημα έχουμε. Αλλά η απάντηση ποια είναι; Αυτή η βρισιά;».