Πρεμιέρα για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η κυρία Επιθεώρηση»

Λαμπρές παρουσίες στην πρώτη παράσταση στο Vergina Theatro

Λαμπρές παρουσίες στην πρώτη παράσταση στο Vergina Theatro

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα αφιερωμένο στη μουσική και τα τραγούδια των σπουδαιότερων επιθεωρήσεων που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου!

“Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”, με αποσπάσματα και αναφορές σε παραστάσεις-σταθμούς της εποχής όπου το είδος της επιθεώρησης γνώρισε την πλήρη άνθιση και ακμή του, έρχεται να συστήσει στους νεότερους και να θυμίσει στους πιο παλιότερους, τον μοναδικό “αλά Ελληνικά” συνδυασμό  της κοινωνικοπολιτικής σάτιρας με το γκλάμουρους θέαμα των Παρισινών καμπαρέ!

Αστραφτερά κοστούμια με κρινολίνα, φτερά, πούπουλα, μποά, φράκα και ημίψηλα καπέλα,  μπαλέτα, ορχήστρες, μεγαλοπρεπείς σκάλες, φαντασμαγορικά σκηνικά, αυθεντικές μουσικές και τραγούδια και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών του σημερινού μουσικού μας θεάτρου έρχονται να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της “ΚΥΡΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ”!

Στην χθεσινή πρεμιέρα μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης και η λαμπερή Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Νίνα Λοτσάρη, Μάκης Δελαπόρτας, Βασίλης Ανατολίτης, Κρατερός Κατσούλης

Τη ομάδα πλαισιώνουν αξιόλογοι ηθοποιοί και τραγουδιστές της νέας γενιάς του μουσικού θεάτρου (αλφαβητικά): Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζέτα Δούκα, Κρατερός Κατσούλης, Νίνα Λοτσάρη, Άρης Μακρής.

Στο ρόλο του κομπέρ, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Χορός, χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς.

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας

Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Η είσοδος στο Vergina Theatro του Regency Casino επιτρέπεται ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας

Χορεύουν: Θοδωρής Πανάς, Αθηνά Αγγελή, Ελένη Δήμου, Στέλλα Εμινόγλου, Ειρήνη Κυζίρογλου, Αντωνία Πιτουλίδου, Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου και Sabrina Ryckaert.V

Οι Παραστάσεις:
Παρασκευή και Σάββατο 21:45 22, 23, 29, 30 Μαρτίου 2019 5, 6 Απριλίου 2019. Πληροφορίες στο 2310 491 291