Τσαβλής: “Η δημοκρατία της κ. Νοτοπούλου είναι η δημοκρατία της δικτατορίας”

Ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Σφοδρή επίθεση προς την Κατερίνα Νοτοπούλου εξαπέλυσε ο Δρόσος Τσαβλής, με αφορμή δηλώσεις της δημοτικής συμβούλου και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεδριάσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου σημείωσε μεταξύ άλλων πως “η δημοκρατία της κυρίας Νοτοπούλου είναι η δημοκρατία της δικτατορίας” και της προτείνει να διαβάσει τον κανονισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-δήλωση του Δρόσου Τσαβλή:

“Προφανώς η δημοκρατία της κυρίας Νοτοπούλου είναι η δημοκρατία της δικτατορίας. Αν είχε εγκύψει λίγο στα περί των πολιτευμάτων, μεταξύ των οποίων και η δημοκρατία, θα ήξερε πως σε μία εννοούμενη δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα όλοι οι πολίτες ασχέτως φρονημάτων έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να ασκούν τα δικαιώματά τους, συμπεριλαμβανομένου της ελεύθερης έκφρασης ιδεών. Επίσης εάν είχε εντρυφήσει στα περί πολιτικών δικαιωμάτων θα γνώριζε ότι δεν διώκεται το φρόνημα, αλλά η πράξη. Βέβαια λαμβάνοντας υπόψιν τον χώρο από τον οποίο προέρχεται και τον πανικό, στον οποίο ο εν λόγω χώρος βρίσκεται, δεν θα ήθελα να σχολιάσω περαιτέρω. Απλά, θα της ευχηθώ καλές γιορτές.

Διαβάστε επίσης
92 θέματα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Υ.Γ. 1: Καλό θα ήταν όταν προβαίνει σε οποιαδήποτε ανακοίνωση να έχει διαβάσει τον Κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ίσως οι πολλές υποχρεώσεις της ως βουλευτού και δημοτικής συμβούλου συγχρόνως, να μην της επιτρέπουν να μελετά ούτε τα θέματα, ούτε τον κανονισμό. Έχει την πλήρη κατανόησή μου.

Υ.Γ. 2: Της συνιστώ να διαβάσει τον Alexis de Tocqueville. Θα μάθει πολλά περί δημοκρατίας”.