Βάζουν αντικλεπτικά ακόμη και σε κονσέρβες σαρδέλας, τόνου και αλλαντικών (ΦΩΤΟ)

σούπερ μάρκετ αντικλεπτικά

Αυξάνονται τα προϊόντα σε ελληνικά σούπερ μάρκετ όπου τοποθετούνται τα συγκεκριμένα συστήματα

Τα νοικοκυριά βρίσκονται σε απόγνωση καθώς οι τιμές στα σούπερ μάρκετ έχουν αυξηθεί σημαντικά και η τάση αυτή φαίνεται πως δε σταματά, αφού ο πληθωρισμός ανεβαίνει.

Εβδομάδα με εβδομάδα και μήνα με το μήνα, οι τιμές αυξάνονται ακόμη και σε είδη πρώτης ανάγκης και η αγοραστική δύναμη των πολιτών μειώνεται.

Το τελευταίο διάστημα στα ράφια των σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές βλέπουν σε όλο και περισσότερα προϊόντα να τοποθετούνται αντικλεπτικά συστήματα. Αυτό που παλιότερα το βλέπαμε μόνο σε φιάλες αλκοόλ ή μεγάλες συσκευασίες καφέ, τις τελευταίες εβδομάδες το βλέπουμε σε δοχεία των πέντε λίτρων στα ελαιόλαδα (δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Ομως, η συγκεκριμένη πρακτική εξαπλώνεται… Καταναλωτές βλέπουν αντικλεπτικά να τοποθετούνται και σε άλλα είδη, ακόμη και σε κονσέρβες. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Thes.gr, τέτοια συστήματα έχουν τοποθετηθεί σε συσκευασίες σαρδέλας, τόνου αλλά και κονσέρβα αλλαντικών (το γνωστό ζαμπονάκι).

Διαβάστε επίσης  "Καλάθι των Χριστουγέννων": Σε ισχύ από τις 13 Δεκεμβρίου - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει 

Τα σούπερ μάρκετ λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας, καθώς υπάρχει ανησυχία για αύξηση στα κρούσματα κλοπών και τις οποίες επιχειρούν να σταματήσουν με τέτοιου είδους μέτρα, αλλά και με αύξηση του προσωπικού φύλαξης.

σούπερ μάρκετ αντικλεπτικά

σούπερ μάρκετ αντικλεπτικά

σούπερ μάρκετ αντικλεπτικά