Αγιοι Ανάργυροι: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της 28χρονης με μελανιές στο χέρι

Αγιοι Ανάργυροι

Η άτυχη Κυριακή χαμογελά δίπλα στον 39χρονο

Φωτογραφία ντοκουμέντο με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Το Πρωινό».

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο φαίνεται το χέρι της Κυριακής να είναι γεμάτο από μελανιές. Η άτυχη 28χρονη χαμογελά δίπλα στον 39χρονο, που έμελλε να της κόψει το νήμα της ζωής της στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020 πριν τη μήνυσή της Κυριακής για κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της.

Δείτε επίσης: Αγιοι Ανάργυροι: Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δολοφόνος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας




Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 39χρονος αποσωληνώθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (09.04.24), ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος τoυ πατέρα της Κυριακής κάνει λόγο για ένα καλά προμελετημένο έγκλημα.

«Είχε δόλο πρώτου βαθμού. Ο ανθρωποκτόνος δόλος του είναι πανθομολογούμενος. Ταξίδεψε από την Άρτα στις 30 Μαρτίου για να έρθει στην Αθήνα. Παρακολουθούσε στενά την Κυριακή προκειμένου να εκτελέσει το ειδεχθές έγκλημα του.

Είχε θέσει ως στόχο του να της αφαιρέσει τη ζωή, εφόσον ο χωρισμός τους ήταν οριστικός. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγο και κουβαλούσε το συγκεκριμένο μαχαίρι», ανέφερε η κυρία Μαζαράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.