Αγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής – “Την αγαπώ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγιοι Ανάργυροι γυναικοκτονία 28χρονης

Το μήνυμα του πατέρα της 28χρονης

Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία “έχασε” τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, στο οποίο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του.

Ο 39χρονος μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε έξω από το τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.

Δείτε επίσης: Αγιοι Ανάργυροι: Σε “ειδικό δωμάτιο” στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος δολοφόνος

«Δεν θυμάμαι», φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με το Mega, ενώ φέρεται να πρόσθεσε πως «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».




Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Έχουν περάσει 14 ημέρες από τη αποτρόπαια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων με ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο να δείχνει τα όσα αδιανόητα συνέβησαν.

Στο video, το οποίο είναι υψηλής ευκρίνειας, φαίνεται ξεκάθαρα πως μόνο ο… σκύλος αντέδρασε όταν ο 39χρονος κατέσφαζε την άτυχη γυναίκα μπροστά στον φρουρό του ΑΤ ο οποίος ήταν θεατής στη δολοφονία!




Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής

Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ λέγοντας πως ζητά δικαιοσύνη, αλλά και στήριξη ώστε να προστατευτεί η ψυχική του υγεία.

«Άλλη μία μέρα που θα ξημερώσει και που θα προσπαθήσω να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος. Πλην όμως, καθημερινά η επικαιρότητα με προλαβαίνει και δεν αφήνει εμένα και την οικογένειά μου να ησυχάσουμε».

Παράλληλα, ο πατέρας της Κυριακής σημειώνει πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

«Ζητώ δικαιοσύνη και στήριξη και κάνω έκκληση να διαφυλαχτεί η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον μακρύ δρόμο που έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε. Εκείνον της δικαίωσης. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη».