Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο… άγνοιας από τους αστυνομικούς – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Αγιοι Ανάργυροι

Πολλά τα λάθη που οδήγησαν στο τραγικό τέλος της 28χρονης

Νέο εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο των αστυνομικών μετά την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Είναι αμέσως μετά τη δολοφονία της Κυριακής και ένας αρχιφύλακας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων καλεί την Άμεση Δράση, για να ζητήσει βοήθεια και ουσιαστικά δηλώνει… άγνοια για το τι έχει συμβεί.

Πρόκειται για ακόμα ένα ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει το μπάχαλο που επικρατούσε εκείνο το βράδυ, στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Τη βραδιά, που η άτυχη Κυριακή ξεψύχησε δίπλα στο φρουρό του τμήματος, μαχαιρωμένη από το πρώην σύντροφό της και αβοήθητη.

Δείτε επίσης: Αγιοι Ανάργυροι: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής – “Την αγαπώ…” (ΒΙΝΤΕΟ)-Ε… έχουμε ένα μαχαιρωμένο άτομο έξω από τη σκοπιά, τώρα το έχω δει από πάνω… Αν υπάρχει ομάδα με τουρνικέ, κάποιο ασθενοφόρο…

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πετούσαν πέτρες επί 30 λεπτά για να σπάσουν βιτρίνα καταστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

-Ποιος είναι; (ο τραυματίας). Συνάδελφος;

-Ε… έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων… Γυναίκα είναι.

-Είναι συνάδελφος;

-Όχι, όχι δεν είναι συνάδελφος. Πολίτης είναι. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Τώρα το… Μόλις το είδαμε.

-Έγινε κάτι απ΄ έξω ή σαν την άφησαν εκεί;

-Απ΄έξω από τη σκοπιά έχουμε μαχαιρωμένο άτομο… Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.

Όλα αυτά, μετά το βασικό ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το LiveNews από τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής, που ενώ το κορίτσι προσπαθούσε να σωθεί από το δολοφόνο, ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ειρωνευόταν και «έτρωγε» το χρόνο, ρωτώντας αργά και βασανιστικά τα στοιχεία της κοπέλας.

Πηγή φωτό: Eurokinissi