Αίγιο: Προσωρινά ελεύθερος ο 53χρονος που χαράκωσε τη γυναίκα του στο πρόσωπο

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο 53χρονος που ξυλοκόπησε και χαράκωσε στο πρόσωπο την 42χρονη σύζυγό του στο Αίγιο.

Αίγιο: Η γυναίκα, που έζησε έναν εφιάλτη, κατάφερε να επικοινωνήσει με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Η άμεση επέμβαση και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και πληρώματος περιπολικού, απεδείχθησαν σωτήρια, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της έντρομης γυναίκας. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη ενώ βρήκαν στο μπάνιο αιμόφυρτη τη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση με γυαλί στο πρόσωπο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη συρραφή τραυμάτων και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του 53χρονου συζύγου της.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Μηχανιώνα - 10 άτομα επιτέθηκαν σε δύο άνδρες

Σύμφωνα με την κατάθεση της 42χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σωματικά από τον δράστη υποστηρίζοντας, πως ο φόβος για τη ζωή της και του παιδιού της την έκαναν επί σειρά ετών να «σιωπά».

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοοικογενειακή βία και στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *