Αρτα: Σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Καπραβέλος Θεσσαλονίκη

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες να τον ξυπνήσουν

Θετικά είναι τα νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Αρτα και τώρα νοσηλεύεται στη στη ΜΕΘ του Παίδων “Αγία Σοφία”.

Το αγόρι παραμένει διασωληνωμένο με τους γιατρούς να έχουν προγραμματίσει μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν πότε θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες να ξυπνήσουν το παιδί.

Όπως εξηγούσαν ιατρικές πηγές οι γιατροί ανέμεναν τη συμπλήρωση και του δεύτερου 24ωρου από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Δείτε επίσης: Ελπίδες για τον 14χρονο που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα – Ξεφεύγει τον κίνδυνο

Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί το απόγευμα της Δευτέρας επιβεβαίωσαν την καλή μετεγχειρητική έκβαση και τη συγκρατημένη αισιοδοξία των χειρουργών για την κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Καλλιάνος: O γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι έλαβε φακελάκι με 500 ευρώ - "Εξωφρενικό ψεύδος"

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να είναι ικανοποιημένοι από την επέμβαση.

Πηγή: protothema.gr