Χαλκίδα: “Λύγισε” η γιαγιά του συζύγου της κατηγορούμενης – “Η νύφη μου φερόταν πολύ καλά σε εμάς, δεν είχαν προβλήματα” (ΒΙΝΤΕΟ)

γιαγιά συζύγου κατηγορούμενης Χαλκίδα

Τόνισε ότι λυπήθηκε για τον άδικο θάνατο του 43χρονου

Στην εκπομπή “T-live” και στη Γιώτα Κηπουρού μίλησε η γιαγιά του συζύγου της 39χρονης καθ’ ομολογίαν δολοφόνου που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα «έσπασε» στην κάμερα, τονίζοντας πόσο λυπήθηκε για τον άδικο θάνατο του Σάκη.

«Λυπήθηκα πάρα πολύ. Το ήξερα το παιδί, ήταν πολύ καλό παιδί. Εγώ είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι όλη τη μέρα, γιατί έχω αστάθεια στα πόδια. Δεν κατάλαβα πότε έφυγε. Η νύφη μου φερόταν πολύ καλά σε εμάς, δεν είχαν προβλήματα με τον εγγονό μου.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Τα ντοκουμέντα της φρικτής δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)




Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Η πρώτη αντίδραση από τη "Θύρα 7" του Ολυμπιακού στις συλλήψεις

Τους έβλεπα που πήγαιναν μαζί στη δουλειά, εκδρομές στη Χαλκίδα. Της φερόταν πολύ καλά ο εγγονός μου. Πρώτη φορά άκουσα ότι είχε η νύφη μου σχέση με το θύμα. Δε θα το είχε καταλάβει ο εγγονός μου αν ήταν έτσι; Ο εγγονός μου την αγάπησε, την πήρε με αγάπη και ζούσαν ευτυχισμένοι» ανέφερε η γιαγιά του συζύγου της 39χρονης κατηγορουμένη.

«Έχουν δύο παιδιά μαζί. Τα παιδιά δεν κάνουν χωρίς μητέρα. Ο εγγονός μου αγαπάει τη γυναίκα του» πρόσθεσε η ηλικιωμένη γυναίκα και επιβεβαίωσε πως ο εγγονός της με το θύμα ήταν εκτός από συνεργάτες, και φίλοι από παιδιά.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: