Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς για το θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Θεσσαλονίκη Εφετείο παίκτης ριάλιτι

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έκανε μικροδουλειές σε καταστηματάρχες

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη ψησταριάς στη Χαλκίδα πέρασε η ΕΛΑΣ, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά το θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία.

Ο 46χρονος κατέληξε χθες, αφότου πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Δείτε επίσης: Καύσωνας: Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από θερμοπληξία στην χώρα

Τοπικά μέσα ανέφεραν αρχικά ότι ο 46χρονος εργαζόταν ως ντελιβεράς, ωστόσο δημοσιεύματα άλλων τοπικών μέσων το διέψευδαν, αναφέροντας ότι ο άνδρας έκανε χθες επί ώρες ποδήλατο κάτω από τον καυτό ήλιο στο κέντρο της Χαλκίδας.

Ο 46χρονος φέρεται να έκανε μικροδουλειές σε καταστηματάρχες της Χαλκίδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr συγγενείς του υποστηρίζουν ότι μόλις χθες εργάστηκε ως διανομέας.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις: Επισμηνίας "έχασε" τη ζωή του στην Τανάγρα 

Το νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο διεκομίσθη κι άφησε εν τέλει την τελευταία του πνοή ο 46χρονος άνδρας, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η πολύωρη έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία ήταν αυτή που πιθανότατα προκάλεσε την ανακοπή κι ως εκ τούτου τον θάνατο του πολίτη.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο αναφέρει τα εξής:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθη στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία».