Χαλκιδική: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 82χρονος έπειτα από παρέμβαση του δικηγόρου του

Χαλκιδική έξωση

Μετά την έξωση που του έκαναν

Επέστρεψε σήμερα (1/12) στο σπίτι του ο κ. Θεόφιλος Τζοχουνίδης, τον οποίο απομάκρυνε η αστυνομία, η οποία είχε περικυκλώσει την οικία το πρωί της Τρίτης.

Μετά την έξωση, η οικογένεια παρέμενε σε ξύλινο σπιτάκι στον εξωτερικό χώρο, ενώ τη φύλαξη του σπιτιού ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία security που προσέλαβε ο νέος ιδιοκτήτης που πήρε το σπίτι με πλειστηριασμό.

«Εξήγησα στον σεκιουριτά ότι εδώ έγινε μία παράνομη εκτέλεση, μία παράνομη βίαιη αποβολή, γιατί έχει ανασταλεί η διαταγή πληρωμής, πάνω στην οποία στηρίζεται η διαδικασία και αυτός αποχώρησε οικειοθελώς. Μας παρέδωσε τα κλειδιά και από αυτή τη στιγμή ο κ. Θεόφιλος είναι πάλι σπίτι του», σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Τζοχουνίδη κ. Φώτης Μπαμπάνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» που εκτυλίχθηκαν κατά τη διαδικασία έξωσης του κ. Θεόφιλου και της οικογένειά του, καθώς η απόφαση προβλέπει ρητώς την αναστολή εφαρμογής της σχετικής διαταγής πληρωμής.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό - Στο νοσοκομείο 46χρονος 

Παράλληλα καταγγέλλει τη σύλληψη της κόρης του κ. Θεόφιλου. «Όταν επιχείρησε η Αναστασία να τους δείξει την απόφαση, την σπρώξανε και τη συλλάβανε», αναφέρει χαρακτηριστικά o κ. Μπαμπάνης. Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 19 Φεβρουαρίου.

Πηγή: xalkidikipolitiki.com