Χαλκιδική: Σε ξύλινο σπιτάκι έξω από τo σπίτι του θα μείνει ο 82χρονος ανάπηρος που του έκαναν έξωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκιδική έξωση

Στο πλευρό του οι γείτονες του

Tο πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε έξωση ξανά στον 82χρονο στην περιοχή των Φλογητών στην Χαλκιδική.

Μάλιστα, κατά την έξωση του 82χρονου στα Φλογητά έντονη ήταν αστυνομική παρουσία, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις και από τους γείτονες.

Χαλκιδική: Νέα έξωση στον 82χρονο στα Φλογητά – Βγάλανε τα πράγματα του στο πεζοδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το βράδυ της Δευτέρας η Αναστασία Τζοχουνίδου γνώριζε ότι θα προχωρήσει το σχέδιο της έξωσης του κ. Θεόφιλου από την οικεία του.

Αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το σπίτι, όπως περιγράφει η κ. Αναστασία, που σύμφωνα με τα λεγόμενά της οδηγήθηκε στο αυτόφωτο επειδή βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την όλη διαδικασία, για την οποία σημειώνεται ότι κανείς δεν επέδειξε εισαγγελική παραγγελία ή άλλο νόμιμο έγγραφο.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Εβαλε φωτιά κι έκαψε εκκλησία 156 ετών στα Βράσταμα (ΦΩΤΟ)

Το επόμενο δικαστήριο επρόκειτο να γίνει τον Φεβρουάριο και η οικογένεια του κ. Τζοχουνίδη είναι αποφασισμένη να μείνει έξω από το σπίτι, σε ξύλινο σπιτάκι. Απορία ωστόσο προκαλεί το ότι παραβλέπεται η απόφαση που έχει η οικογένεια, ενώ η έξωση πραγματοποιήθηκε χωρίς να τους προσκομίσουν έγγραφα.

Οι πληροφορίες της κας Αναστασίας αναφέρουν ότι ο νέος ιδιοκτήτης που πήρε το σπίτι με πλειστηριασμό, είχε ζητήσει από κάθε εταιρεία φύλαξης στη Χαλκιδική να αναλάβει τη φύλαξη του σπιτιού ως το επόμενο δικαστήριο, αλλά κανείς δεν δέχτηκε τη δουλειά, με αποτέλεσμα να στραφεί στις εταιρείες Θεσσαλονίκης.

Κάτοικοι Νέων Φλογητών και όχι μόνο περνούν τις πρώτες βραδινές ώρες στο πλευρό του κ. Θεόφιλου σε ένδειξη συμπαράστασης.

Πηγή: xalkidikipolitik.com